Ανακοινώσεις
Ακόμα μία καινοτομία!
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ και για τα Λιονταράκια! 🦁
Με την κατάθεση του voucher σε συνεργάζομενο ΚΔΑΠ, παίρνεις μέρος για όλη τη χρονιά στα τμήματα των πρωταθλητών🏆.
Θέλεις να διακριθείς στο Ποδόσφαιρο και στην Ενόργανη και να φτάσεις στο υψηλό επίπεδο;
Θέλεις απλά να διασκεδάζεις και να γυμνάζεσαι στο Ποδόσφαιρο⚽, Μπάσκετ🏀, Βόλεϊ🏐, Τένις🎾, Πινγκ Πονγκ, Ενόργανη, Ρυθμική, Γενική Γυμναστική, Τραμπολίνο, Μπαλέτο;
Θέλεις να περνάς δημιουργικά και αθλητικά τα πρωινά σου από τις 07.00-16.00 παίζοντας και μαθαίνοντας όλα τα αθλήματα του προγράμματος Summer sports camp Liontarakia;
Θέλεις να διοργανώνεις τα παιδικά σου πάρτυ με αθλητικό πρόγραμμα και ανέμελο παιχνίδι σε έναν μοναδικό χώρο και εξοπλισμένο για όλα τα αθλήματα;
Τότε η επιλογή είναι μία!
Λιονταράκια Θεσσαλονίκης
Αθλητικό Κέντρο Λιονταράκια (Απολλοδώρου 2 στην Τούμπα)
Από τους λίγους Αθλητικούς Συλλόγους με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τα αθλήματα που καλλιεργεί και με πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος.
Πληροφορίες και εγγραφές στον υπεύθυνο του Συλλόγου κ. Στράτο Παγώτη 6932361724Κατασκήνωση 2020 🦁
Ετοιμαζόμαστε και φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, να ταξιδέψουμε 🛳️ στη Θάσο 🏝️, στην Pitsascamp.gr για 15 μέρες, όπου θα διασκεδάσουμε, θα κάνουμε μπάνια 🏖️, θα κάνουμε φίλους αλλά και θα ολοκληρώσουμε το βασικό στάδιο προετοιμασίας των αγωνιστικών μας ομάδων, ώστε να υπερασπιστούν τους 5 τίτλους Πρωταθλητή που κατέκτησαν στις κατηγορίες Κ8, Κ10, Κ11, Κ12 και Κ15!
Τα κορίτσια της ενόργανης γυμναστικής 🤸‍♀️ θα έχουν το δυσκολότερο έργο, γιατί οι Πανελλήνιοι αγώνες θα διεξαχθούν μέχρι το τέλος του έτους. Ευτυχώς όμως σχεδόν το 90% της ομάδας θα δώσει το παρόν στην προετοιμασία της κατασκήνωσης από 14 έως και 7 ετών.
Μπράβο κορίτσια! Πάμε δυνατά 💪 για μια χρονιά μοναδική και με διακρίσεις! 🥇🏆


Summer Sports Camp Liontarakia! 🦁🎉🎊
Από Δευτέρα 29/06/20 το αθλητικό μας κέντρο Λιονταράκια (Απολλοδώρου 2, Τούμπα) ανοίγει τις πόρτες του, για να υποδεχτεί αγόρια και κορίτσια στο νέο αθλητικό πρόγραμμα θερινής απασχόλησης Summer Sports Camp Liontarakia.
08.00-14.00 τα παιδιά 6-12 ετών θα παίζουν και θα μαθαίνουν τις βασικές δεξιότητες κάθε αθλήματος και αγωνίσματος, που ήδη λειτουργούν σε απογευματινά τμήματα (Ποδόσφαιρο ⚽, Μπάσκετ 🏀, Βόλεϊ 🏐, Τένις 🎾, Πινγκ Πονγκ 🏓, Ενόργανη 🤸‍♀️, Ρυθμική γυμναστική, Τραμπολίνο, Μπαλέτο και το διασκεδαστικό, ανταγωνιστικό παιχνίδι Survivor!)
Επίσης θα γίνεται παρουσίαση αγώνων των αθλητών και αθλητριών μας αλλά και διεθνών αγώνων και θα μαθαίνουν θεωρητικά δεδομένα, τεχνικές και τακτική ασκήσεων και αγώνων 📺.
Θα υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης από τις 07.00 και αποχώρησης στις 16.00 για τους εργαζόμενους γονείς.
Με κάθε εγγραφή δώρο η εμφάνιση της ομάδας!
Περιορισμένες θέσεις!
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του Συλλόγου κ Στράτο Παγώτη 6932361724.